Ulønnede stillinger

Ny tænkende bestyrelsesmedlemmer til UVU fra hel landet.

 

Efter tre år, hvor Udlændinge Vejleder Udlændinges grundlæggere har siddet som bestyrelsesmedlemmer, er tiden nu inde til, at UVU får nye bestyrelsesenheder, så UVU effektivt kan komme ud til hele Danmark. Indtil videre har UVU fået vejledt en masse unge omkring valg af uddannelse, besøgt skoler rundt i landet for at inspirere til at turde tro på sig selv og egen formåen, afholdt afrikansk jul for hjemløse og meget mere. I fremtiden ønsker vi endnu flere spændende tiltag i UVU og derfor søger vi frivillige til opstart af afdelinger i hhv. København, Odense, Aarhus og Aalborg.

 

Dine arbejdsopgaver
Som bestyrelsesmedlem i en af de lokale bestyrelsesenheder i UVU kommer du til at stå i spidsen for en forholdsvis ny organisation og du vil skulle kunne varetage mange forskellige slags opgave lige fra at kontakte mulige samarbejdspartnere til at arbejde med fremtidig strategi. Alle enheder vil som minumumhave følgende opgaver: 

 

 • Hverve nye vejledere inden for deres geografiske område 
 • Tilbyde uddannelse/workshops for deres vejledere 
 • Øge kendskab til UVU blandt unge i deres nærområde – det er op til den enkelte afdeling, hvordan dette gøres. Dette kan blandt andet gøres gennem skolebesøg, kontakt til studievejledere mm.. 
 • Fondsøgning 

 

Formand og næstformand til de tre afdelinger skal fungere som afdelingens primære kontaktpersoner for hovedbestyrelsen og de øvrige frivillige i projektet. Rollen som formand kræver godt organisatorisk overblik. Hvilken rolle (se de forskellige nedenfor) du ønsker, bedes du oplyse i ansøgningen. Bestyrelsesenhederne vil arbejde tæt sammen UVU’s grundlæggere Mary Consolata Namagambe, Tine Billekop Reinert & Julie Holm-Nielsen.

 

Hvem kan blive frivillig?
Du er passioneret for at lette unge menneskers integration i det danske samfund via uddannelse. For at kunne løse opgaverne kræves det, at du er strategisk, visionær handlende og tænkende. Du forventes at have erfaring inden for den frivillige sektor. Dertil må du meget gerne have arbejdet med uddannelse. Endelig er det afgørende, at du har gode samarbejdsevner og er initiativrig. 
 

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til nuværende bestyrelsesformand og grundlægger Mary Consolata Namagambe på tlf. 22 39 63 62 eller Julie Holm-Nielsen på tlf. 21 17 98 62. Finder du jobbet interessant, kan du sende ansøgning og CV på mail mary.n@uvu.dk. Hvis du kender én, som vil være oplagt til en af stillingerne, må du også meget gerne dele dette opslag.

 

 

Er du fyldt med gode idéer?

Så er det måske dig, vi leder efter!

UVU søger frivillige til et nyt aktivitetsudvalg, der skal være med til at planlægge og gennemføre fede arrangementer i hele Danmark for UVU. Det kunne være foredrag på uddannelsesinstitutioner, workshops eller andre aktiviteter rundt i landet m.v.

Som medlem af udvalget skal du være med til at udvikle kommende arrangementer samt være med til at gennemføre arrangementerne på bedste vis. Det forventes at udvalget samles en gang om måneden.
Vi forventer, at du:

 • Er struktureret
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams
 • Er mødestabil og overholder deadlines
 • Er god til mennesker og dermed kan være en
  god repræsentant for foreningen til arrangementer.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Kontakt os på: frivilligmail@uvu.dk

Kan du skrive en fængende tekst?

Så er det måske dig, vi leder efter!

UVU søger frivillige til vores kommunikationsudvalg,
der er med til at sikre en effektiv intern og ekstern
kommunikation.

Kommunikationsudvalget skal varetage en bred vifte af kommunikations- og marketingrelaterede opgaver. Udvalget har ansvaret for foreningens facebook- og hjemmeside, men også for markedsføring ifm. arrangementer på gymnasier, folkeskoler og andre uddannelsesinstitutioner. Udvalget skal også stå for vores nyhedsbrev.
Vi forventer, at du:

 • Skriver fejlfrit dansk og kan sætte komma
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams
 • Er mødestabil og overholder deadlines
 • Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med kommunikation og social mediestrategier

Kontakt: frivilligmail@uvu.dk

Har du styr på økonomien?

Så er det måske dig, vi leder efter!

UVU søger medlemmer til vores sponsor-/økonomiudvalg, hvis primære opgave er at finde sponsorer til at finansiere foreningens aktiviteter. 

Udvalget skal opsøge og knytte kontakt til potentielle samarbejdspartnere, der kan bidrage med midler og sponsorater til foreningens arbejde. De frivillige i dette udvalg skal kontinuerligt kontakte og oparbejde samarbejder med forskellige virksomheder og organisationer, samt sikre en god styring af foreningens økonomi.
Vi forventer, at du:

 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams
 • Er mødestabil og overholder deadlines
 • Er god til mennesker og har nemt ved at knytte netværk
 • Har erfaring med økonomistyring og at udarbejde budget

Kontakt: frivilligmail@uvu.dk

Photo by UVU